Usluge

Ukoliko želite da se o vašem deckingu brinu profesionalci, na pravom ste mjestu.

Ukoliko vam je potrebno postavljanje ili održavanje deckinga kontaktirajte nas.

USLUGE KOJE NUDIMO

Ugradnja deckinga nije nimalo jednostavan posao i zato pazite kome prepuštate svoj decking. Za kvalitetnu ugradnju deckinga najvažnije je napraviti dobru podkonstrukciju. Podkonstrukcija se, ovisno o otperećenju koje će decking trpjeti, izrađuje od metala, aluminija ili drva. A zatim se na nju inox vijcima pričvršćuje decking. Decking može biti pričvršćen clips-ima ili vidljivim vijcima.

Ono što izdvaja decking La san Marco profilli od drugih jest mogućnost ugradnje clips-ima koje nam daju mogućnost vrlo jednostavnog skidanja svake pojedinačne daske - iFly clip (ako želite očistiti slivnik).

Iako je proizveden od najizdržljivijih vrsta drva deckingu je potrebno održavanje da bi zadržao svoj profinjeni izgled dugi niz godina. Uslijed utjecaja vremenskih prilika vaš decking gubi na svježini.

Održavanje deckinga podrazumijeva da se jednom do dva puta godišnje provjeri veza deckinga sa podkonstrukcijom, detaljno očisti od prljavštine i nanese novi sloj ulja za zaštitu deckinga. Za zaštitu deckinga koristimo najsuvremenija i najkvalitetnija ulja na tržištu talijanskog proizvođača Tover. Više o proizvodima možete pročitati na linku...

Iako mnogi prodavači tvrde drugačije - wpc decking također zahtjeva održavanje. Tover, kao proizvođač koji se izdvojio kao lider u oblasti proizvodnje sredstava za zaštitu i održavanje dekinga, razvio je i proizvode koji se isključivo koriste za održavanje wpc deckinga.

&nbps; kompletiranih projekata
&nbps; proizvoda u ponudi
&nbps; zadovoljnih klijenata
&nbps; tona materijala utrošeno

Misija

Naša tvrtka konstantno unapređuje poslovanje, kvalitetu proizvoda i usluga. Naša misija je stvaranje veće vrijednosti za vlastiti održivi razvoj, kao i za naše zaposlene, kupce, partnere i društvenu zajednicu. KVALITETA BEZ KOMPROMISA!!

Vizija

Naša vizija je očuvanje statusa jedne od top kompanija u segmentu deckinga i claddinga u okruženju. Ovaj status smo stekli predanim radom, kvalitetom proizvoda i usluga, kao i odličnim odnosima s kupcima i poslovnim partnerima, što će nam i u budućnosti biti u fokusu.

Rezultati

Naš profesionalni i kreativni pristup poslu donosi nam sjajne poslovne rezultate. Zadovoljstvo naših klijenata je na najvišem nivou, što nas motivira da budemo još bolji i da se konstantno usavršavamo.